Kennis delen

Je wordt een stuk wijzer van Betaalze!

Moet ik een stagiair(e) verlonen? Welke regels gelden er voor het uitkeren van vakantiegeld? Hoe werkt het fietsplan voor medewerkers precies? En wat is belangrijk om te weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)? Het zijn zomaar wat vragen, waarop je als ondernemer misschien niet direct een antwoord hebt. Bij Betaalze! zijn we nogal van het kennisdelen. Word je klant bij ons, dan geven wij je regelmatig updates over onderwerpen die in onze ogen voor jou interessant zijn. Vanzelfsprekend vertellen we je ook alles over ons salarisadministratiesysteem. Dat doen we o.a. op de volgende manieren: 

Extra: onze documentenservice

  1. In de eerste periode dat we samenwerken sturen wij je om de paar dagen een mail. Daarin lichten we alle ins en outs van het systeem en onze werkwijze verder toe.

  2. Via onze supportdesk vragen.betaalze.nl krijg je toegang tot ca. 20 instructievideo's over de werking van het systeem. In een later stadium ontvang je ook nog een uitgebreide handleiding.

  3. Als je dat wil, kun je je aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

  4. Als nieuwe klant krijg je een uitnodiging voor een online rondleiding door het systeem. Dat doen we tijdens een persoonlijke videocall met jou.

  5. Iedere 2 maanden organiseren wij een online vragenuurtje voor onze klanten. Ook daarvoor kun je je aanmelden.

  6. 4x per jaar organiseren wij een webinar over een actueel onderwerp of een onderwerp waar onze klanten veel vragen over hebben.