Prijs

Wat betaal je voor Betaalze!?

Wil je jouw salarisadministratie door ons laten verzorgen? Dan betaal je tot 10 medewerkers een vaste prijs per loonstrook per maand. In dat bedrag zit alles. En ja, je mag ons gewoon bellen en vragen stellen. En nee, je krijgt niet voor elke minuut dat je ons spreekt een factuur. Dat is niet de manier waarop wij voor klanten werken en ook niet willen werken. Onze actuele prijsinformatie vind je hieronder

1 tot 10 medewerkers

€ 12,50

p/loonstrook

11 tot 20 medewerkers

€ 165,-

p/maand

21 tot 30 medewerkers

€ 225,-

p/maand

31 tot 40 medewerkers

€ 300,-

p/maand

41 tot 50 medewerkers

€ 350,-

p/maand

51 tot 75 medewerkers

€ 525,-

p/maand

76 tot 100 medewerkers

€ 700,-

p/maand

Meer dan 100 medewerkers

Prijs op aanvraag

Extra: onze documentenservice

Bedrijven vanaf 10 medewerkers kunnen voor een vast bedrag per maand gebruikmaken van onze documentenservice. Je krijgt dan de beschikking over een online bibliotheek met meer dan 30 standaardbrieven, overeenkomsten en contracten. Handige documenten die jou in bepaalde situaties van pas komen. En die je vanuit de salarisadministratie automatisch kunt genereren voor een specifieke medewerker. Veel informatie wordt automatisch voor je ingevuld en verwerkt in een Word-document.

Extra: workflows

Maak je gebruik van onze documentenservice en wil je daarnaast je HR-processen automatiseren? Dan stellen wij workflows voor je in. Daarmee kun je de meest voorkomende processen automatisch en geheel online verwerken. Je slaat dus nooit meer een belangrijke stap over, omdat ons systeem dit voor jou bewaakt.
Ook niet onbelangrijk: door te werken met workflows heb je alle gevoelige personeelsinformatie op één centrale plek staan. Wij zorgen er zo ook voor dat je voldoet aan de verwijderingseisen die vanuit de privacywet worden gesteld.