Salarisadministratie

Standaard is er heel veel mogelijk

De salarisadministratiesoftware van VISMA NMBRS kennen wij natuurlijk van haver tot gort. Toch gaan we je hier niet vermoeien met een technisch verhaal. Bij Betaalze! mag je ervan uitgaan dat wij jouw salarisadministratie perfect inrichten op jouw behoeften. Daarom beginnen we altijd met een intake.

Intake

Heel veel functionaliteiten zitten standaard in het systeem. Tijdens onze intake komen we er snel achter wat jij binnen jouw bedrijf wel of niet nodig hebt. Verlofaanvragen verwerken, declaraties indienen, uren schrijven op een project. Het zijn enkele basisfuncties die je sowieso krijgt. Maar het kan nog allemaal veel uitgebreider. Denk bijvoorbeeld aan statusoverzichten van de opleidingen die een medewerker volgt, het toewijzen van acties uit beoordelingsgesprekken aan leidinggevenden of het automatiseren van het sollicitatieproces. Als je dat fijn vindt, kunnen wij zelfs optreden als jouw helpdesk en vragen van je medewerkers beantwoorden.

App voor medewerkers

Je medewerkers kunnen een speciale app op hun telefoon installeren. Via die app hebben ze direct inzicht in hun salarisgegevens. Ook kunnen ze direct zaken regelen zoals het aanvragen van verlof of het declareren van reiskosten. Vanzelfsprekend kan dat ook via de desktopversie van VISMA NMBRS.

Download de informatiebrochure
neem contact op voor een adviesgesprek